Olli Leppänen - Uutiset

14.1.2017 2017

Nyt hävettää.

Siitä on yli vuosi, kun viimeksi tuli tänne kirjoiteltua. Onkohan kotisivujen aika jo vähän ohi? Nykyään kaikki tapahtuu somessa; Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa ja kaikenmaailman snäpeissä ja stäteissä, joten kotisivuista ei sinällään tällaiselle pienelle artistille ole merkittävää hyötyä.

Täytyy hieman miettiä voisiko joku muu alusta olla jatkossa parempi.

No, itseni tuntien siinä miettimisessäkin menee vielä jokunen vuosi, joten ei heti ei ole nämäkään sivut sulkeutumassa. Jos vaan koittaisi olla aktiivisempi tämänkin suhteen... Toivossa on hyvä elää ja tähän se vanha vitsi lapamadosta.

Mulle on tullut jonkin verran kyselyjä siitä, että teenkö enää keikkoja lainkaan nyt kun olen "oikeissa töissä". Toki teen! Täällä olevan keikkakalenterin pyrin pitämään suurin piirtein ajantasalla, joskin joitakin yksityiskeikkoja yms. ei välttämättä kaikkia tänne tule merkittyä.

Mutta täältä kannattaa käydä tsekkailemassa missä ja millä kokoonpanolla äijä liikkuu. Ja tule hei ihmeessä keikoille, se lämmittää aina soittajan sydäntä.

Lyhyestä virsi kaunis, joten pidemmittä puheitta toivotan sulle mitä parhainta ja iloisinta alkanutta vuotta. Voidaan hyvin ja nähdään keikoilla!

- Olli

 

10.1.2016 Newsflash! Vuosi vaihtui!

Sinnehän se mennä heilahti 2015 ja uutta vuotta mennään jo! Uudet haasteet Magnum Liven ohjelmamyyjänä ovat pyörähtäneet mukavasti käyntiin ja monipuolisessa viihteen maailmassa riitää sarkaa ja kiehtovia käänteitä. Keikkakalenterini ei luonnolliseesti näytä niin täydeltä kuin viime vuonna, tahtia on pakko hieman jarruttaa keikkailun osalta nyt. Lopettamisesta ei ole puhettakaan, mutta hieman seesteisempi ajanjakso maantien päällä menemisestä on alkanut.

Viime vuonna kalenteriin tuli 144 rastia. kiitos järjestäjille, yleisölle ja kanssamuusikoille jokaisesta hetkestä. Tehdään yhdessä tästä vuodesta edellistäkin valoisampi, rikkaampi ja toiveikkaampi. Annetaan musiikon soida ja viihteen viedä.