Olli Leppänen - Uutiset

22.11.2015 Joulumuistoni 2015

Moi jengi!

Joulu tulla jolkottaa, ja se tarkoittaa sitä, että joulukonsertit alkavat jälleen. Tarkemmin sanottuna jo ensi viikolla polkaistaan tämän vuoden Joulumuistoni-kiertue käyntiin. Mäkimattilan Kyösti tekee tänäkin vuonna kiertueen, jolla mun on jälleen ilo ja kunnia olla mukana. 

Joulumuistoni-kirkkokonserttikiertueella käydään yhteensä kuudella paikkakunnalla. Konsertit alkavat joka ilta kello 19. Kyöstin sivuilta *klik* pääset lukemaan aiheesta lisää. 

Tässä vielä kiertuepaikkakunnat:

 

1.12. Alastaron kirkko
Liput ennakkoon Loimaan Citymarket, ovelta konserttipäivänä klo 18 alkaen

2.12. Yläneen kirkko
Liput ennakkoon Lions Club Yläne, Heikki Majuri 050 553 0918

8.12. Honkajoen kirkko
Liput ennakkoon Honkajoen seurakunta 02 545 1026, ovelta konserttipäivänä klo 18 alkaen

9.12. Säkylän kirkko
Liput ennakkoon K-Supermarket Säkylä, ovelta konserttipäivänä klo 18 alkaen

10.12. Paattisten kirkko
Liput ennakkoon Kahvila-ravintola Sannanranta, Paattinen

11.12. Kylmäkosken kulttuurikirkko
Liput ennakkoon Menosten kyläyhdistys 040 544 4610

Ovet avautuvat klo 18. Konsertit alkavat klo 19. Ohjelmamaksu 20 €

 

Tule mukaan tänäkin vuonna, nähdään konserteissa!

 

 

25.8.2015 Työtä huvin vuoksi

Nyt on aika kertoa asia, jota on tässä jo muutaman kuukauden ajan sulateltu: aloitin tänään ohjelmamyyjänä MagnumLivellä

Fiilis on erinomaisen hyvä ja toisaalta myös jännittynyt - onhan kyseessä elämäni ensimmäinen ns. oikea työpaikka. Uskon, että 15 vuoden keikkakokemuksesta on uudessa työssäni hyötyä kaikille osapuolille, sekä soittajille että tanssi- ja tapahtumajärjestäjille. Laajan kenttäkokemuksen tuomaa etua ohjelmamyyjän työhön en vähättele lainkaan. Kiitollinen olen jokaisesta soittajana soitetusta vuodesta. 

Enkä ole kokonaan keikkailua lopettamassa, kalenterissa olevat keikat hoidan totta kai sovitusti, mutta selvää on, että ohjelmamyyjän työni on nyt päätyöni. Keikkailu jatkuu, mutta keikkamääriä vähennän joka tapauksessa, koska tarkoitus on nyt ottaa tuo myyntipuoli kunnolla haltuun ja lyödä paukkuja siihen. 

Yhteistyöni Magnumin kanssa alkoi jo vuonna 2009, joten tämä askel on sopiva jatkumo hyvin sujuneelle yhteiselolle. Kiitos koko Magnumin tiimille lämpimästä vastaanotosta, jonka olen saanut osakseni. On hienoa kuulua tähän porukkaan, joka tekee työnsä paitsi hyvin, myös tunteella. 

Ja kiitos myös kuuntelijoille, yleisölle, järjestäjille sekä ennen kaikkea soittoveljille ja -siskoille ympäri Suomen. Jatketaan tätä duunia viihteen ja huvin puolesta & vuoksi! Tää on hyvä juttu. 

​Kuullaan! Voikaa hyvin.